REFERENSSEJÄ

Varaosa.fi - varaosakauppaa miljoonilla tuotteilla

Varaosa.fi on laajasti integroitu toimiala-, logistiikka- ja maksurajapintoihin. Verkkokauppa toteutettiin Itech Platform kehitysalustalla. Kaupasta löytyy varaosat yli 50 automerkkiin mallin,
tyypin ja vuosimallin mukaan. Palveluun on toteutettu mm. integraatio Trafin ajoneuvotietoihin.

Verkkokauppa palvelee sekä kuluttaja- että B2B -asiakkaita. Varaosien tekniset tiedot ja ajoneuvosopivuudet saadaan integraation kautta TecDoc-palvelusta.

www.varaosa.fi »

As-Palvelut Oy:n verkkokauppa + reaaliaikainen Lemonsoft ERP-integraatio

Verkkokauppa myy tuotteita ammattisiivoukseen, hoivayrityksille, kiinteistön huoltoon ja teollisuuteen. Useiden tuhansin tuotteiden valikoimaa tarjotaan niin B-to-C kuin B-to-B -asiakkaillekin. Verkkokauppa uudistettiin Itech Platform kehitysalustalla. Uudistuksen myötä verkkokauppa integroitiin reaaliaikaisesti Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään. Tuotetiedot ja tilaukset liikkuvat reaaliaikaisesti järjestelmien välillä. Toteutimme verkkokauppaan monihinnastokäsittelyn, joka hakee hinnan asiakaskohtaisista sopimus-, asiakasryhmä- tai yleishinnastosta sovitun logiikan mukaan.

Tuotteilla on hintaan vaikuttavia määräalennusportaita, joiden laskentaparametrit saadaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä. Toimituksiin sovelletaan lähetyksen painoon perustuvaa toimituskululaskentaa.

Asiakaslausunto As-Palvelut Jari Turunen:
"Uusi järjestelmämme toteutti kaikki vaatimukset mitä uudistukselta toivottiin. Erikoisesti valintaamme vaikutti se, että koko uudistettu palvelu on nyt lähdekoodit mukaan lukien yrityksemme omaisuutta, eikä kuukausittaista ylläpitolaskutusta ole lainkaan. Kokonaisuutena ratkaisu oli erittäin edullinen ja kuukausittaisen ylläpitolaskutuksen ollessa nolla euroa, järjestelmän elinkaarikustannukset ovat minimaaliset verrattuna muihin saamiimme tarjouksiin.
Verkkokaupan ylläpito; tuotteet, hinnat, asiakkaat ym. on todella helppoa. Ylläpito tapahtuu täysin automaattisesti pääjärjestelmämme Lemonsoftin kautta.
Palveleva verkkokauppa ei ole "koskaan valmis". Jatkokehitys toivomustemme mukaan on ollut erittäin nopeaa ja edullista."

www.aspal.fi »