YRITYSINFO

Itech-Bros Oy - sähköisen myynnin ja markkinoinnin ohjelmistoratkaisuja 20 vuoden kokemuksella

Itech-Bros Oy on kolmen raudanlujan it-ammattilaisen perustama ohjelmistotalo. Tarjoamme käyttöönne pitkän kokemuksemme ohjelmistotoimituksista. Olemme työuriemme aikana olleet sekä toimittamassa, että pyörittämässä Suomen suurimpia sähköisiä kauppapaikkoja.
Itech-Bros Oy:n tavoitteena on toimittaa kohtuuhintaisia ohjelmistoratkaisuja tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa.
Tarjoamme myös palveluja sähköiseen suoramarkkinointiin. Voimme toteuttaa koko email-mainoskampanjan; toimittaa halutut osoitteet, toteuttaa suoramarkkinointisähköpostin ja hoitaa sen lähetyksen valitulle kohderyhmälle.

Älykkäitä ratkaisuja tietojärjestelmästruktuurin ongelmakohtiin

Liian usein yritykset toimivat pirstaloituneessa ohjelmistoympäristössä, jossa eri aikakausina hankitut ohjelmistot eivät toimi tehokkaasti yhdessä. Ohjelmistojen on tarkoitus tehostaa liiketoimintaa, eikä muodostaa erilaisia toiminnallisia pullonkauloja, joiden kanssa yritetään sinnitellä.
Meidän erikoisosaamistamme on toimittaa yritys- ja toimialakohtaisesti räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka integroidaan asiakasyrityksen olemassa olevaan it-infrastruktuuriin.

Asiakas voi halutessaan vastata ohjelmiston jatkokehityksestä myös itse

Asiakkaamme saavat aina täysin valmiin ohjelmiston käyttöönsä, mutta saavat halutessaan vastata itse jatkokehityksestä. Kehitysalustamme käyttää PostgreSQL tietokantaa ja pääohjelmointikieli on PHP. Useilla asiakkailla on omia resursseja, jotka voivat toteuttaa uusia ominaisuuksia ohjelmistoon.
Tarjoamme kuitenkin perusratkaisuna kaikille asiakkaille täyden ylläpitopalvelun ja toteutamme uusia ominaisuuksia ohjelmistoon asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Räätälöity ohjelmistoratkaisu - jatkuva kulu vai yrityksen assetti

Ohjelmisto voidaan myydä asiakkaalle lähdekoodeineen, jolloin ratkaisusta tulee yritykselle taloudellinen assetti, jonka arvo kasvaa ohjelmiston kehittämisen myötä vuosi vuodelta. Esimerkiksi yrityksen mahdollisessa exit-kaupassa ASP-ohjelmiston arvo on usein nolla euroa. Sitä ei voi myydä mitä ei omista.

Kumppanuuslähtöinen toimintamalli

Yritysten toimintaympäristö muuttuu nopeasti ja paineet internet-palveluiden jatkuvasta kehittämisestä tulevat toimintaympäristön ja kilpailutilanteen muutoksista. Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi, joka vaatii aktiivista jatkuvaa yhteistyötä ohjelmistotoimittajan ja asiakkaan välillä. Siksi pyrimme luomaan pitkiä asiakassuhteita ja toimimaan asiakkaan it-asiantuntijoina aina kun osaamistamme tarvitaan.

Ohjelmistot tuottamaan ja myynti kasvuun

Tarjoamme asiakkaillemme myös osaamistamme sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä brandilla MeiliMarkkinointi ». Hoidamme tarvittaessa sähköisen markkinoinnin ja mainonnan. Sähköinen suoramarkkinointi yrityksille onnistuu kauttamme "avaimet käteen" -palveluna.
Haemme kohderyhmän asiakas- ja kontaktitiedot tietokannastamme, toteutamme sähköisen suoramarkkinointikampanjan ja raportoimme tulokset. Asiakkaamme ei tarvitse kuin kertoa mitä segmenttiä haluaa lähestyä. Me hoidamme koko kampanjan.
Sähköinen suoramarkkinointi on edullisin ja tehokkain tapa hankkia uusia asiakkaita.