REFERENSSEJÄ

As-Palvelut Oy:n verkkokauppa + reaaliaikainen Lemonsoft ERP-integraatio

Verkkokauppa myy tuotteita ammattisiivoukseen, hoivayrityksille, kiinteistön huoltoon ja teollisuuteen. Useiden tuhansin tuotteiden valikoimaa tarjotaan niin B-to-C kuin B-to-B -asiakkaillekin. Verkkokauppa uudistettiin Itech Platform kehitysalustalla. Uudistuksen myötä verkkokauppa integroitiin reaaliaikaisesti Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään. Tuotetiedot ja tilaukset liikkuvat reaaliaikaisesti järjestelmien välillä. Toteutimme verkkokauppaan monihinnastokäsittelyn, joka hakee hinnan asiakaskohtaisista sopimus-, asiakasryhmä- tai yleishinnastosta sovitun logiikan mukaan.

Tuotteilla on hintaan vaikuttavia määräalennusportaita, joiden laskentaparametrit saadaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä. Toimituksiin sovelletaan lähetyksen painoon perustuvaa toimituskululaskentaa.

Asiakaslausunto As-Palvelut Jari Turunen:
"Uusi järjestelmämme toteutti kaikki vaatimukset mitä uudistukselta toivottiin. Erikoisesti valintaamme vaikutti se, että koko uudistettu palvelu on nyt lähdekoodit mukaan lukien yrityksemme omaisuutta, eikä kuukausittaista ylläpitolaskutusta ole lainkaan. Kokonaisuutena ratkaisu oli erittäin edullinen ja kuukausittaisen ylläpitolaskutuksen ollessa nolla euroa, järjestelmän elinkaarikustannukset ovat minimaaliset verrattuna muihin saamiimme tarjouksiin.
Verkkokaupan ylläpito; tuotteet, hinnat, asiakkaat ym. on todella helppoa. Ylläpito tapahtuu täysin automaattisesti pääjärjestelmämme Lemonsoftin kautta.
Palveleva verkkokauppa ei ole "koskaan valmis". Jatkokehitys toivomustemme mukaan on ollut erittäin nopeaa ja edullista."

www.aspal.fi »