ITECH PLATFORM KEHITYSALUSTA

Markkinoiden joustavin e-business kehitysalusta

Kaikki järjestelmämme perustuvat Itech Platform kehitysalustalle. Sen avulla voidaan toteuttaa mitä tahansa sähköisiä järjestelmiä internet-ympäristöön. Itech Platform sisältää kaikki sähköisen liiketoiminnan perusominaisuudet ja lähes kaikkiin projekteihin lähdetään noin 60 prosentin valmiusasteesta.

Lopputuloksena on aina täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöity ohjelmisto. Itech Platform kehitysalusta on suunniteltu räätälöitäväksi. Sen avulla voi ohjelmiston tietokantarakennetta muokata vapaasti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Itech Platform antaa täysin vapaat kädet järjestelmän toteuttamiseen. Sen avulla pystymme toteuttamaan kaikki toivotut ratkaisut kunhan kyseessä on internet-ympäristöön tarkoitettu selaimessa toimiva transaktiojärjestelmä. Se voi yhtä hyvin olla huutokauppa, osto-/myyntijärjestelmä tai extranet.

Kotimainen jatkuvasti kehittyvä ohjelmisto

Emme luettele järjestelmän toimintoja sivuillamme. Ominaisuuksen listaukseen menisi kuukausi ja jatkuva kehitystyö takaisi listan olevan aina silti jäljessä. Oleellista on se, että me toimitamme sellaisia järjestelmiä kuin asiakkaat tilaavat. Eli toimitetussa ohjelmistossa on kaikki toivotut ominaisuudet.
Kehitysalustallamme perusverkkokauppa syntyy nappia painamalla. Asennuksessa muodostuu suoraan kaikki toiminnot ammattimaiseen verkkokauppatoimintaan. Järjestelmään asentuu vakiona kuluttajamyynnin lisäksi myös täydet B-to-B ominaisuudet.

Kehitysalustan edut tulevat esiin kun ohjelmistoa aletaan räätälöimään asiakkaan liiketoimintaan soveltuvaksi. Ohjelmisto on suunniteltu räätälöitäväksi ja asiakkaan toivomat muutokset ovat nopeita ja edullisia toteuttaa. Erikoisnäytöt tai integraatiot syntyvät nopeasti ja tietokantaa voi muokata vapaasti asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Mikä on kehitysalusta tai platform?

Jos vertaa vaikka verkkokauppaohjelmistoa ja e-business -kehitysalustaa on ero selvä. Verkkokauppaohjelmistolla saa luotua verkkokaupan. Siihen voi valita ominaisuuksia ja luoda oman graafisen ilmeen. Mutta sitä ei voi muuttaa ostojärjestelmäksi tai sen tietokantarakennetta ei useinkaan voi muuttaa.
Itech Platform kehitysalustallamme perusverkkokauppa syntyy nappia painamalla. Asennuksessa muodostuu suoraan kaikki toiminnot ammattimaiseen verkkokauppatoimintaan. Järjestelmään asentuu vakiona kuluttajamyynnin lisäksi myös täydet B-to-B ominaisuudet.

Kehitysalusta tai platform on kuin tehdas, jossa on useita tuotantolinjoja. Lopputulema voi olla verkkokauppa, ostojärjestelmä, huutokauppa tai vaikka palvelujen varausjärjestelmä. Jokaiseen projektiin lähdetään vähintään 60 - 70 prosentin valmiustasosta, koska käytössä on joustavat työkalut ominaisuuksien muokkaamiseen. Hyvä kehitysalusta on myös suunniteltu integroitavaksi ja siinä on erilaisia puolivalmiita rajapintoja eri tarpeisiin. Kehitysalusta mahdollistaa erittäin nopean, mutta silti täysin liiketoimintatarpeisiin perustuvan yksilöllisen tuotekehityksen.
Eli oli kyseessä sitten vaativampi verkkokauppatoimitus tai täysin yksilöllinen yrityksen sisäiseen käyttöön tarvittava järjestelmä - toteutamme sen samalla kehitysympäristöllä.
Ohjelmisto on toteutettu PHP-ohjelmoinnilla ja tietokantana käytämme PostgreSQL kantaa. Ohjelmisto toimii Linux-alustalla.

 

Asiakas voi halutessaan kehittää omaa järjestelmäänsä

Monilla yrityksillä on omaa osaamista (esim. HTML, CSS, PHP, PSQL), joten olisi taloudellisesti järkevää käyttää omia resursseja ohjelmiston jatkokehittämiseen. Nyt se on myös mahdollista jos asiakas niin haluaa. Usein teknisesti vaativammilla järjestelmillä on kehitysympäristö. Asiakas voi vapaasti kehittää uusia ominaisuuksia maksamatta niistä eurokaan toimittajayritykselle.
Tarjoamme konsultointia tarvittaessa, mutta olemme myös valmiita vastaamaan jatkokehityksestä jos omia resursseja ei ole käytettävissä.