INTEGROITU VERKKOKAUPPA

Suomen kokenein verkkokauppatiimi

Meillä on 20 vuoden kokemus verkkokauppojen toimittamisesta. Tiimimme on toimittanut useita Suomen suurimpia verkkokauppoja, jotka ovat lähes poikkeuksetta integroitu toiminnanohjausjärjestelmiin. Erikoisalaamme on toimittaa business-kriittisiä vaativia kauppoja, joihin valmisohjelmistot eivät taivu. Meidän kanssamme asiakas ei joudu kompromissien viidakkoon vaan toteutamme aina sellaisen verkkokaupan kuin asiakas haluaa.

Aina yksilöllinen verkkokauppatoteutus

Itech Webstoressa ei ole eri tuoteversioita, vaan toteutamme jokaisen verkkokaupan räätälöitynä juuri kyseistä tuotesortimenttia, toimialaa ja liiketoimintalogiikkaa varten. Käytämme verkkokauppatoteutuksissa alustana omaa kehitysalustaa, joka on suunniteltu räätälöitäväksi. Se mahdollistaa täydellisen yritys- ja toimialakohtaisen räätälöitävyyden. Vapaa muokattavuus alkaa jo tietokantatasolta.
Hyvä esimerkki vaativammasta verkkokauppatoimituksesta on www.varaosa.fi »

Integrointi taustajärjestelmiin

Itech Webstore ohjelmistossa on useita valmiita integraatioita toiminnanohjausjärjestelmiin. Jos valmista rajapintaa ei meiltä löydy, menee uudenkin integraation tekemiseen keskimäärin 2 - 5 työpäivää. Alla esimerkki useampaan järjestelmään integroidusta verkkokaupasta.
Lue lisää integraatioista täältä

Kuka omistaa verkkokauppaohjelmiston?

Itech-Bros tarjoaa valmiin järjestelmän ostomahdollisuutta myös edullisella lisenssikaupalla. Tämän jälkeen ohjelmisto on asiakkaan business-assetti, jolla on arvoa. Ohjelmistoa saa itse kehittää tai käyttää vapaasti kolmansia osapuolia jatkokehityksessä. Me emme halua muodostaa pullonkauloja kenenkään liiketoimintaan - vaan poistaa niitä.

Emme me kuitenkaan mihinkään katoa ohjelmiston valmistuttua. Tarjoamme aina asiakkaalle myös perinteisen ylläpitosopimuksen, jatkokehitystä ja palveluitamme.

 

Kun haluat ammattimaisen verkkokaupan järkevään hintaan - ota yhteyttä

Pekka Turunen
toimitusjohtaja
0400 673 970
pekka.turunen@itech-bros.fi